logo-los

6-PERSOONS LODGE

Deze karakteristiek vormgegeven woning biedt met drie slaapkamers en ruime living plaats aan liefst 6 personen. De enorme glazen gevel maakt de woning zeer ruimtelijk en licht. Direct aan de woonkamer bevindt zich een groot terras met zicht op de prachtige omgeving.

LOUNGEN TOT ZONSONDERGANG

Het materiaal van de vloer wordt vanuit de woonkamer doorgetrokken naar het terras en wordt afgescheiden door een grote pui. Hierdoor wordt de ruimtelijke beleving van de living geoptimaliseerd. Het interieur krijgt een streekgebonden, maar moderne look & feel. Het terras wordt voorzien van loungemeubilair en een stookplaats.

Begane grond

Verdieping

COMFORT OP IEDERE VERDIEPING

De grote pui, ruime maatvoering, zwarte kozijnen en open keuken geven de living een typisch ‘loft-gevoel’. Het interieur van de woning wordt ontworpen door een interieurontwerper en zal worden voorzien van modern en hoogwaardig meubilair. De plafonds van de woning zullen met hout worden afgewerkt. Zo blijft de woonkamer een knusse en fijne ruimte om te verblijven. Op de begane grond bevinden zich een grote hal en drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer.