logo-los

4-PERSOONS LODGE

De lodge wordt opgetrokken uit duurzaam hardhout en gaat samen met de andere woningen op het park prachtig op in het omliggende landschap. Grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan licht. Vanaf het terras van de 4-persoons lodge loopt u zo de natuur in. Het zal u een ongekend gevoel van vrijheid geven.

GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat u optimaal van het verblijven in en rond uw woning kunt genieten. Uw terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten en wordt voorzien van hip buitenmeubilar. De glazen pui zorgt voor een zachte grens tussen binnen en buiten. Het terras wordt voorzien van een stookplaats (buitenopenhaard). Zo kunt u met familie of vrienden zo lang mogelijk genieten van het buitenleven in de Harz.

Begane grond

Verdieping

RUIMTE OM TE RELAXEN

De living bestaat uit een ruimte met veel licht door de grote ramen aan de voor- en zijkanten van de lodge. De open keuken is met luxe inbouwapparatuur van alle gemakken voorzien. Achterin op de begane grond vindt u twee ruime 2-persoons slaapkamers met aangrenzend een eigen badkamer. Op de begane grond bevindt zich ook de sauna. Via een trap bereikt u een entresol. Het interieur van de woning wordt ontworpen door een interieurontwerper en zal worden voorzien van modern en hoogwaardig meubilair.